Jongeren

Soms loopt het gewoon niet lekker. Je zit niet lekker in je vel. Je hebt problemen met je ouders, schulden, misschien ben je gestopt met school of heb je geen onderdak. En misschien ben je wel verslaafd aan alcohol, drugs of gamen. Je kunt bij ons terecht voor hulp! IrisZorg heeft speciale aandacht voor jongeren tot 23 jaar. We hebben gespecialiseerde jeugdhulpverleners die je kunnen helpen bij de doelen waar je aan wil werken.
Naast de genoemde problemen heb je misschien ook psychische problemen, zoals ADHD, stress of angsten. Of vind je het bijvoorbeeld moeilijk om met je emoties om te gaan. Ook aan deze problemen besteden we aandacht.

De medewerkers van IrisZorg helpen je door er gewoon voor je te zijn, maar ook door te helpen bij praktische zaken. We helpen je bijvoorbeeld met het herstellen van contact met familie, het starten met een opleiding, of omgaan met geld en schulden, of met het zoeken naar eigen woonruimte als dat nodig is. Bovendien kunnen we je helpen om je verslaving onder controle te krijgen. Zo zorgen we samen dat er een basis staat van waaruit je zelf weer verder kan. 

IrisZorg biedt opvang, wonen met begeleiding en (verslavings)behandeling. Samen kijken we welke problemen je wil aanpakken en welke hulp daarbij nodig is. Meer informatie over ons aanbod voor jongeren vind je in het menu aan de linkerkant.

Je kunt ons altijd bellen of mailen! 088-606 1600 of info@iriszorg.nl.