Landelijke Dag Verslavingskunde Nederland – Doen wat werkt

Landelijke Dag Verslavingskunde Nederland – Doen wat werkt

Op vrijdagmiddag 14 oktober 2022 is de jaarlijkse Landelijke Dag van Verslavingskunde Nederland (12.00-17.00 uur). Dit evenement vindt plaats in de Zalen van Zeven in Utrecht. 

VKN bestaat vijf jaar!

Vijf jaar geleden werd Verslavingskunde Nederland opgericht. Elk jaar vieren we dat met een netwerkbijeenkomst voor iedereen die werkt en meedenkt in de verslavingszorg. Dit jaar zijn we live in de Zalen van Zeven in Utrecht. Presentaties en workshops wisselen elkaar af rondom een actueel thema in de sector. Dit jaar is dat: doen wat werkt. Over state-of-the-art-werken, effectieve interventies en hoe je die implementeert.

Programma

Wat kun je verwachten? Na een inlooplunch volg je een pakkende keynote speech over wat state-of-the-art werken inhoudt. Daarna volg je de presentaties en workshops van je keuze, met praktische tips die je kunt implementeren op de werkvloer. Dit jaar is het eindelijk ook weer mogelijk om vakgenoten live te ontmoeten en bij te praten. Er is ruimte voor de Herstelaward voor het beste idee voor herstel van verslaving, met ook hierbij de focus op ‘doen wat werkt’.

Schrijf je in en verzeker je van een plaats

Aan het programma wordt hard gewerkt, maar je kunt je nu alvast inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. In september ontvang je dan een oproep om een keuze te maken voor de workshops. Op de website van Verslavingskunde Nederland wordt al het nieuws omtrent de Landelijke Dag bijgehouden.

Schrijf je hier in