Voor studenten

IrisZorg krijgt veel vragen van leerlingen en studenten. Die gaan bijvoorbeeld over de organisatiestructuur en het behandelen of opvangen van onze cliënten. Op deze pagina vind je daarover meer informatie.

Organisatie

IrisZorg maakt jaarlijks een factsheet met de meest belangrijke informatie over de organisatie. Hier vind je onder andere de visie en missie van IrisZorg en actuele cijfers
Voor andere vragen over de organisatie, kijk hier.

Werkwijze IrisZorg

Wij werken met CRA (Community Reïnforcement Approach) als het gaat om verslaving. En met de Herstelmethodiek voor opvang en wonen. Beide methodieken gaan uit van de eigen kracht van mensen.  

Verslavende middelen

Informatie over verslavende middelen en gebruik, kun je vinden op onze website Of download onze app ‘Van Alcohol tot XTC’ 

Werken of stage lopen bij IrisZorg?

Wil je bij IrisZorg stage lopen of komen werken? Voor stageplaatsen en actuele vacatures kun je kijken op www.werkenbijiriszorg.nl. Op deze website vind je alle informatie. We nemen geen open sollicitaties in behandeling.

Let op: in verband met beperkte tijd van onze medewerkers is het helaas niet mogelijk om interviews met een cliënt of medewerker af te nemen of om een werkbezoek te regelen.