Verwijzing werk

Mensen die tijdelijk of langduriger buiten het arbeidsproces terecht zijn gekomen, kunnen bij IrisZorg werkervaring opdoen of het ritme van een vaste baan hervinden. Het aanbod is veelzijdig en de deskundige trajectbegeleiding zorgt voor groei, zelfstandigheid en (mogelijke) uitstroom naar een reguliere baan.
Ook cliënten van externe organisaties profiteren al jarenlang van onze trajecten op maat. De bedrijfsmatige aanpak van IrisZorg stelt weliswaar eisen aan de deelnemers, maar maakt hun resultaten tegelijkertijd concreet en zichtbaar. Dat leidt tot trots en het verleggen van grenzen.De praktijk bewijst dat werk zorgt voor structuur, persoonlijke ontwikkeling, verbetering van het zelfbeeld en groei van de (financiële) zelfstandigheid.

Werken bij IrisZorg 

  • Voor cliënten van IrisZorg en voor deelnemers die via andere organisaties worden aangemeld.
  • Stimulerend en activerend aanbod op het gebied van dagbesteding, sociale activering, arbeidsgewenning, arbeidstraining en arbeidstoeleiding. Professionele begeleiding, (vaardigheids)training en scholing maken hiervan onderdeel uit.
  • Trajectbegeleiding met oog voor de individuele cliënt.
  • Erkende leer- en werkbedrijven.
  • Groot aantal kleinschalige locaties in de regio.
 
Uitgebreide informatie en een volledig overzicht van de mogelijkheden vindt u via 'Werk' in het hoofdmenu. U kunt uw cliënt aanmelden door contact op te nemen met de betreffende locatie.

Meer weten of zien?

Meer informatie over Werk bij IrisZorg vindt u onder de button Werk in het hoofdmenu. Misschien wilt u zelf zien wat IrisZorg concreet voor uw cliënt kan doen. U bent dan van harte welkom op een van onze locaties. Bel voor meer informatie 088-606 1600 of mail naar info@iriszorg.nl