Werk in productie

IrisZorg heeft een grote werkplaats in Nijmegen, in Beekbergen en in Arnhem. Vanuit de Werkplaatsen kunt u aan de slag binnen de productie. De meeste werkzaamheden worden op alle locatie aangeboden.

Inpak-, assemblage en productiewerk

Van eenvoudige inpak- of montageklussen tot slimmer, technisch assemblagewerk. U werkt voor opdrachtgevers die rekenen op de kwaliteit van u en uw collega’s. Vaste begeleiders helpen u de verwachtingen waar te maken.

Klussenbus

Heeft u ‘gouden handjes’? Dan is de klussenbus misschien dé plek voor u. U gaat samen met een collega op pad om klussen in en rond huizen of bedrijven te doen. Denk bijvoorbeeld aan kleine renovatiewerkzaamheden.

Houtbewerking

De geur van houtkrullen op de grond, het dwingende geluid van een cirkelzaag, het precieze geklop van een hamer en een beitel. De afdeling Houtbewerking ontwerpt en renoveert op aanvraag meubels. Voor cliënten van IrisZorg die op zichzelf gaan wonen, maar ook voor externe opdrachtgevers.

Schilderwerk

Met vaste hand een ruimte of gevel een heel andere uitstraling geven. U en uw collega’s maken mensen blij: de particulier die de babykamer aan u overlaat, de IrisZorg-cliënt die op zichzelf gaat wonen of de ondernemer die de voorpui uitnodigend wil opfrissen. U werkt in een klein team onder leiding van een professionele werkbegeleider.

Copyshop

Afwisselend en verrassend: in de Copyshop gebeurt meer dan snel en vakkundig kopiëren. Denk bijvoorbeeld aan het inbinden van pagina’s tot een boekje of aan het verwerken en verzenden van mailings. U werkt voor IrisZorg en voor externe opdrachtgevers, altijd in een klein team en onder begeleiding van een professional.

Kaarsenmakerij

Kaarsen zijn sfeermakers en bovendien handig als de stroom uitvalt. Maar waar komen die kaarsen in supermarkten en tuincentra vandaan? Misschien wel uit de kaarsenmakerij van IrisZorg. Een klein team produceert dagelijks sfeerkaarsen voor binnen en buiten. De kaarsen worden onder andere verkocht in tuincentrum Het Hoogeland.

Fietsenwerkplaats

Fietsreparaties en fietsen herstellen, zodat cliënten er plezier van hebben. Dat is het uitgangspunt van de fietsenwerkplaats. U bent heel praktisch bezig, heeft technisch inzicht nodig en u zult zien dat het directe resultaat u tevreden zal stellen.