Werk in dienstverlening

Verkoopmedewerker

Vriendelijk contact maken, luisteren en doorvragen. Giet die drie elementen als sausje over een goede kennis van uw product en u maakt hét verschil als u klanten verder helpt. Als verkoopmedewerker in het Tuincentrum Het Hoogeland bent u het visitekaartje: als uw klant tevreden naar huis gaat, ben u ook tevreden.

Schoonmaak

Schone vloeren, stofvrije bureaus en frisse toiletten. In de schoonmaak zorgt u voor schone werkplekken, maar wat is schoon? En wat is daar voor nodig? Een professionele schoonmaakbedrijf begeleidt uw team.

Receptie/gastvrouw/gastheer

De receptiemedewerkers zijn het visitekaartje van een bedrijf. Met een vriendelijk ‘Goedemorgen, wat kan ik voor u doen?’ helpen ze de bezoekers op weg. Bij de functie horen soms ook lichte administratieve werkzaamheden.

Horeca/(bedrijfs)kantine

Stel u eens voor: een knus tuincafé in Tuincentrum Het Hoogeland. Klanten gaan er even lekker zitten voor een hapje en een drankje om daarna weer uitgerust verder te slenteren door het Tuincentrum. U serveert en zorgt voor de warme sfeer: als horecamedewerker zorgt u dat anderen het naar hun zin hebben.